Aandelen DNB kopen

Wil je beleggen in DNB aandelen? Op deze pagina kan je direct DNB aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DNB. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DNB raadplegen. DNB is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DNB.OL.

Waar kan je DNB aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DNB kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DNB?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DNB. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DNB?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DNB? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DNB is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DNB.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over DNB
DNB staat voor Den Norske Bank. De aandelen van deze onderneming worden onder de noemer DNB verhandeld op de stock exchange in Oslo. DNB werd opgericht in het jaar 2000 en je vindt het hoofdkantoor in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. DNB is een commerciële bank en geldt als de grootste financiële instelling van Noorwegen.
DNB is eveneens het moederbedrijf van Postbanken, zeg maar de Noorse Postbank. Dit bedrijf werd in 1948 al opgericht. Den Norske Bank was ook onderdeel van de huidige bank in de periode tussen 1990 en 2003.