Aandelen DNO kopen

Wil je beleggen in DNO aandelen? Op deze pagina kan je direct DNO aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DNO. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DNO raadplegen. DNO is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DNO.OL.

Waar kan je DNO aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DNO kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DNO?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DNO. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DNO?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DNO? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DNO is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DNO.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over DNO

DNO is een Noorse olie- en gasmaatschappij dat zich vooral richt op het Midden Osten en op de Noordzee. De onderneming werd opgericht in 1971.In Oslo staat het hoofdkantoor van het bedrijf en DNO North Sea en DNO Iraq zijn twee van de bekendste dochterondernemingen. De aandelen van DNO worden onder die naam verhandeld op de beurs in Oslo.
DNO is de oudste oliemaatschappij en verscheen als eerste oliebedrijf op de beurs (1981). Aanvankelijk richtte DBO zich alleen op de Noordzee, later werd de blik verruimd naar het Midden Oosten. DNO was het eerste bedrijf dat in Koerdistan in de regio Irak werkzaamheden uitvoerde.