Aandelen Dolby kopen

Wil je beleggen in Dolby aandelen? Op deze pagina kan je direct Dolby aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dolby. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dolby raadplegen. Dolby is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLB.

Waar kan je Dolby aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dolby kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dolby?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dolby. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dolby?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dolby? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dolby

Dolby is de onbetwiste specialist in audiocompressie en weergave. Dolby Labs werd ooit opgericht door Ray Dolby in Engeland, als we spreken van 1965. In 1976 verhuisde het bedrijf van Engeland naar de Verenigde Staten. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van Dolby verhandeld onder de naam DLB. Dolby heeft het hoofdkantoor gevestigd in San Francisco, Californie,
Type A Dolby Noise Reduction was het eerste bekende product van Dolby. Iets waardoor de luisteraar veel minder ruis ervoer. Later kwamen de wereldberoemde Dolby B, C en S uit, waarbij met name Dolby B een schot in de roos bleek. Dolby maakt van tijd tot tijd nieuwe keurmerken bekend. Enkele bekende keurmerken zijn Dolby Master Studios, Dolby Home Theater en Dolby Sound.