Aandelen Dollar Tree kopen

Wil je beleggen in Dollar Tree aandelen? Op deze pagina kan je direct Dollar Tree aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dollar Tree. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dollar Tree raadplegen. Dollar Tree is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLTR.

Waar kan je Dollar Tree aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dollar Tree kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dollar Tree?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dollar Tree. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dollar Tree?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dollar Tree? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dollar Tree

Dollar Tree stond voorheen bekend als Only 1,- en is een keten van discountwinkels die producten verkopen de hooguit 1 dollar kosten. Het hoofdkwartier van Dollar Tree is gevestigd in  Chesapeake in de staat Virginia. Dollar Tree is een Fortune 500 bedrijf en het heeft ondertussen ruim meer dan 15.000 winkels in de 48 aangrenzende staten van de Verenigde Staten en ook in Canada. 
De aandelen worden op de Nasdaq verhandeld als DLTR. Oprichter van dit bijzonder succesvolle bedrijf is  Macon F. Brock. Moederbedrijf is SKM Partners. Een bekende dochteronderneming is Family Dollar.