Aandelen Dominion kopen

Wil je beleggen in Dominion aandelen? Op deze pagina kan je direct Dominion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dominion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dominion raadplegen. Dominion is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool D.

Waar kan je Dominion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dominion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dominion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dominion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dominion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dominion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dominion

Dominion is een Amerikaans energiebedrijf dat met het hoofdkantoor is gevestigd in Richmond, Virginia. Het levert elektriciteit in delen van Virginia, North Carolina en South Carolina. De onderneming werd in 1983 gesticht in Virginia. Dominion Transmission is een bekende dochter van Dominion.
Voorts levert het bedrijf aardgas aan delen van Utah, West Virginia, Ohio, Pennsylvania, North Carolina en Georgia. Daarnaast heeft het ook nog eens generatiefaciliteiten in Indiana, Illinois en Connecticut, zoals het dat ook heeft in Rhode Islands. De aandelen worden als D verhandeld op de New York Stock Exchange. Het is eveneens een S&P 500 component.