Aandelen Domtar kopen

Wil je beleggen in Domtar aandelen? Op deze pagina kan je direct Domtar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Domtar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Domtar raadplegen. Domtar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UFS.

Waar kan je Domtar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Domtar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Domtar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Domtar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Domtar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Domtar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Domtar

Domtar wordt gezien als de grootste geïntegreerde producent van papier in Noord Amerika en wordt zelfs beschouwd als de op een na grootste ter wereld als gekeken wordt naar de productiecapaciteit. Daarnaast is het een producent van wat men wel papiergradepulp noemt. De aandelen van deze onderneming worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als UFS.
Het hoofdkwartier van Domtar is gevestigd in Fort Mill in South Carolina. E.B. Eddy Company geldt als een voorname dochteronderneming van Domtar. De onderneming ontwerpt, produceert, verkoopt en distribueert commercieel drukwerk, publicaties en technische papiersoorten.