Aandelen Douglas Emmett kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Douglas Emmett aandelen? Op deze pagina kan je direct Douglas Emmett aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Douglas Emmett. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Douglas Emmett raadplegen. Douglas Emmett is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DEI.

Waar kan je Douglas Emmett aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Douglas Emmett kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Douglas Emmett?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Douglas Emmett. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Douglas Emmett?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Douglas Emmett? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Douglas Emmett

Sterke punten Douglas Emmett

 • Kwalitatief vastgoedportefeuille: Douglas Emmett bezit en beheert een kwalitatief hoogwaardige portefeuille van commercieel vastgoed in strategisch gelegen gebieden.
 • Lange termijn huurcontracten: Het bedrijf heeft langlopende huurcontracten met solide huurders, waardoor een stabiele en voorspelbare inkomstenstroom wordt gegarandeerd.
 • Sterke marktpositie: Douglas Emmett heeft een sterke marktpositie in de vastgoedsector en profiteert van de groeiende vraag naar commercieel vastgoed in de regio waarin het actief is.
 • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en investeert in energie-efficiëntie en groene initiatieven binnen zijn vastgoedportefeuille.

Zwakke punten Douglas Emmett

 • Afhankelijkheid van economische omstandigheden: De prestaties van Douglas Emmett zijn sterk afhankelijk van de economische omstandigheden, waaronder huurdersactiviteit en marktvraag naar commercieel vastgoed.
 • Impact van rentetarieven: Veranderingen in rentetarieven kunnen van invloed zijn op de kosten van financiering en de waarde van het vastgoed van Douglas Emmett.
 • Concurrentie in de vastgoedsector: De vastgoedsector is competitief, met andere spelers die vergelijkbare eigenschappen aanbieden, wat de bezettingsgraden en huurprijzen kan beïnvloeden.
 • Risico’s van projectontwikkeling: Douglas Emmett is betrokken bij projectontwikkeling, wat risico’s met zich meebrengt, zoals bouwkostenoverschrijdingen en vertragingen.

Over Douglas Emmett

Douglas Emmett is met het hoofdkantoor gevestigd in Santa Monica in Californie. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld aan de New York Stock Exchange als DEI. Het bedrijf betaat vanaf 1971 en een bekende dochteronderneming van Douglas Emmett is DEG LLC.

Douglas Emmett heeft in totaal zo rond de 18 miljoen te verhuren vierkante meters in het bezit en ruim vierduizend appartementen in met name Zuid Californie en Honolulu. Douglas Emmett staat bekend om het zeer gevarieerde aanbod en de aandacht die aan details besteed wordt. Ook de klantenservice wordt geroemd.

Douglas Emmett

Wel of niet aandelen Douglas Emmett kopen?

Als je twijfelt over het kopen van aandelen Douglas Emmett, laten we eens kijken naar de voor- en nadelen. Douglas Emmett is een vastgoedbedrijf dat zich richt op commercieel en residentieel vastgoed.

Een goede reden om aandelen Douglas Emmett te overwegen, is hun kwalitatieve vastgoedportefeuille. Ze bezitten aantrekkelijke eigendommen op toplocaties, wat kan leiden tot stabiele inkomsten en waardestijging.

Daarnaast hebben ze een focus op groeimarkten, zoals Los Angeles en Honolulu. Dit betekent dat er een hoge vraag is naar vastgoed in deze gebieden, wat kan leiden tot groeimogelijkheden en waardestijging van de activa.

Maar er zijn ook enkele dingen om rekening mee te houden. De vastgoedmarkt kan gevoelig zijn voor economische schommelingen, dus het is belangrijk om te weten dat de waarde van het vastgoed kan fluctueren.

Bovendien kunnen renteverhogingen invloed hebben op de financieringskosten van Douglas Emmett en de rentabiliteit van het bedrijf beïnvloeden.

Als je besluit aandelen Douglas Emmett te kopen, is het slim om goed onderzoek te doen en eventueel advies in te winnen bij een financieel adviseur. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw beleggingsdoelen.