Aandelen Douglas Emmett kopen

Wil je beleggen in Douglas Emmett aandelen? Op deze pagina kan je direct Douglas Emmett aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Douglas Emmett. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Douglas Emmett raadplegen. Douglas Emmett is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DEI.

Waar kan je Douglas Emmett aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Douglas Emmett kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Douglas Emmett?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Douglas Emmett. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Douglas Emmett?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Douglas Emmett? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Douglas Emmett

Douglas Emmett is met het hoofdkantoor gevestigd in Santa Monica in Californie. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld aan de New York Stock Exchange als DEI. Het bedrijf betaat vanaf 1971 en een bekende dochteronderneming van Douglas Emmett is DEG LLC.
Douglas Emmett heeft in totaal zo rond de 18 miljoen te verhuren vierkante meters in het bezit en ruim vierduizend appartementen in met name Zuid Californie en Honolulu. Douglas Emmett staat bekend om het zeer gevarieerde aanbod en de aandacht die aan details besteed wordt. Ook de klantenservice wordt geroemd.