Aandelen DouYu International Holdings kopen

Wil je beleggen in DouYu International Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct DouYu International Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DouYu International Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DouYu International Holdings raadplegen. DouYu International Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DOYU.

Waar kan je DouYu International Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DouYu International Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DouYu International Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DouYu International Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DouYu International Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DouYu International Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over DouYu International Holdings

DouYu International Holdings is een Chinees bedrijf dat met de aandelen onder de naam DOYU genoteerd staat op de Nasdaq. Wuhan DouYu Culture Network geldt als een voorname dochteronderneming van de Chinese gigant.
DouYu International exploiteert een platform op zowel de computer als op mobiele applicaties dat interactieve spellen en livestreaming biedt in China. Het platform heeft vooral een verbindende rol en brengt bijvoorbeeld game-ontwikkelaars en uitgevers met elkaar in contact en ook spelers en organisaties. DouYu International Holdings is niet voor niets een belangrijke sponsor van verschillende e-sporters.