Aandelen Dover kopen

Wil je beleggen in Dover aandelen? Op deze pagina kan je direct Dover aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dover. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dover raadplegen. Dover is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DOV.

Waar kan je Dover aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dover kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dover?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dover. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dover?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dover? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dover

Dover is een Amerikaans conglomeraat dat doet in industriële producten. Het bedrijf dateert van 1955, toen het in New York City werd opgericht. Momenteel is het bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Dawnes Grove in Illinois. Hull Phoenix is een van de bekendste dochters van Dover.
De aandelen van Dover worden op de NYSE openbaar verhandeld als DOV en bovendien is het een S&P 500 component. Grofweg zijn de werkzaamheden op te delen in drie verschillende onderdelen: technische systemen, vloeistoffen en koel- en voedingsapparatuur. Elk van de onderdelen heeft weer eigen werkmaatschappijen. Deze werkmaatschappijen worden als onafhankelijke bedrijven gerund.