Aandelen DowDuPont kopen

Wil je beleggen in DowDuPont aandelen? Op deze pagina kan je direct DowDuPont aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DowDuPont. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DowDuPont raadplegen. DowDuPont is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DD.

Waar kan je DowDuPont aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DowDuPont kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DowDuPont?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DowDuPont. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DowDuPont?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DowDuPont? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over DowDuPont

DowDuPont is een bekend Amerikaans chemieconcern dat is opgericht in 2017. Het bedrijf ontstond door een fusie van Dow Chemica met Du Pont. Wat betreft de omzet geldt het als het grootste chemische bedrijf dat er wereldwijd actief is.
DowDuPont gaat zich op termijn meer en meer opsplitsen in ondernemingen die zich bezighouden met landbouw/chemische grondstoffen en speciale chemicaliën. In dat kader heeft DowDuPont al de bedrijven Dow Holdings Inc en Carteva Inc opgericht. Daarnaast is de onderneming van plan de voeding- en biowetenschappen tak met de tijd af te stoten.