Aandelen Downer Edi kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Downer Edi aandelen? Op deze pagina kan je direct Downer Edi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Downer Edi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Downer Edi raadplegen. Downer Edi is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DOW.CHA.

Waar kan je Downer Edi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Downer Edi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Downer Edi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Downer Edi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Downer Edi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Downer Edi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Downer Edi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Downer Edi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Downer Edi: Sterke en zwakke punten

Sterke punten Downer Edi:

  • Diversiteit aan diensten: Downer Edi biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder infrastructuur, transport en engineering, wat bijdraagt aan een stabiele inkomstenstroom.
  • Solide financiële basis: Het bedrijf heeft een solide financiële basis en heeft een goede track record als het gaat om winstgevendheid en omzetgroei.
  • Goede reputatie: Downer Edi heeft een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlener, wat kan bijdragen aan klantenloyaliteit en het aantrekken van nieuwe klanten.

Zwakke punten Downer Edi:

  • Gevoeligheid voor economische cycli: Het bedrijf is afhankelijk van de economische conjunctuur en kan daardoor gevoelig zijn voor een terugval in economische groei.
  • Risico’s bij grote projecten: Downer Edi voert vaak grote projecten uit, wat gepaard kan gaan met hogere risico’s, zoals vertragingen en kostenoverschrijdingen.
  • Concurrentie: De industrie waarin Downer Edi opereert, kent veel concurrentie van andere grote spelers, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en lagere winstmarges.

Over Downer Edi

Downer Edi is met het hoofdkantoor gevestigd in Sydney. De oprichter van het bedrijf is Arnold Fiedler Downer. De Downer Group is een geïntegreerd servicebedrijf. Het is specifiek actief in Australië en Nieuw Zeeland. Uiteraard staan de aandelen van Downer Edi genoteerd aan de Australian Securities Exchange en de New Zealand Stock Exchange.

Downer Edi is voorts een ASX-100 bedrijf. Het is ook voor 88 procent eigenaar van de Spotless Group Holdings. De aandelen overigens, worden verhandeld onder de noemer DOW. Het bedrijf is al actief vanaf 1933.

aandeel downer edi kopen

Wel of niet aandelen Downer Edi kopen?

Als je overweegt om te investeren in Downer Edi, is het belangrijk om zowel de sterke als zwakke punten van het bedrijf te overwegen. Een van de sterke punten van Downer Edi is de diversiteit aan diensten die het bedrijf aanbiedt, wat zorgt voor een stabiele inkomstenstroom. Bovendien heeft het bedrijf een solide financiële basis en een goede reputatie als betrouwbare dienstverlener.

Aan de andere kant is het belangrijk om rekening te houden met de gevoeligheid van het bedrijf voor economische cycli en de risico’s die gepaard gaan met grote projecten. Bovendien is er veel concurrentie in de industrie, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en lagere winstmarges.

Als je een geduldige belegger bent en bereid bent om te investeren voor de lange termijn, kan Downer Edi een goede keuze zijn. Het bedrijf heeft een solide track record en heeft potentieel voor groei op lange termijn. Het is echter altijd belangrijk om je eigen onderzoek te doen en te overwegen of de investering past bij jouw persoonlijke doelen en risicobereidheid.