Aandelen Downer Edi kopen

Wil je beleggen in Downer Edi aandelen? Op deze pagina kan je direct Downer Edi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Downer Edi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Downer Edi raadplegen. Downer Edi is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DOW.CHA.

Waar kan je Downer Edi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Downer Edi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Downer Edi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Downer Edi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Downer Edi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Downer Edi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Downer Edi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Downer Edi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Downer Edi

Downer Edi is met het hoofdkantoor gevestigd in Sydney. De oprichter van het bedrijf is Arnold Fiedler Downer. De Downer Group is een geïntegreerd servicebedrijf. Het is specifiek actief in Australië en Nieuw Zeeland. Uiteraard staan de aandelen van Downer Edi genoteerd aan de Australian Securities Exchange en de New Zealand Stock Exchange.
Downer Edi is voorts een ASX-100 bedrijf. Het is ook voor 88 procent eigenaar van de Spotless Group Holdings. De aandelen overigens, worden verhandeld onder de noemer DOW. Het bedrijf is al actief vanaf 1933.