Aandelen Drax kopen

Wil je beleggen in Drax aandelen? Op deze pagina kan je direct Drax aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Drax. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Drax raadplegen. Drax is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DRX-L.

Waar kan je Drax aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Drax kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Drax?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Drax. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Drax?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Drax? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Drax is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Drax.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Drax

Drax is specialist in het opwekken van elektrische energie. Het is een FTSE 250 component en het is opgebouwd uit verschillende upstream en downstream ondernemingen. De aandelen van de onderneming worden verhandeld onder de naam DRX op de beurs in Londen. Het hoofdkwartier van Drax vind je in Selby in Engeland.
Drax werd in 2005 opgericht en Opus Energy is een bekende dochter, zoals Drax Biomass dat ook is. De meest belangrijke downstream ondernemingen vind je terug in het Verenigd Koninkrijk. Zij doen hun werk als Drax Power Limited. De onderneming heeft gerelateerde bedrijven onder de naam Haven Power.