Aandelen Dril-Quip kopen

Wil je beleggen in Dril-Quip aandelen? Op deze pagina kan je direct Dril-Quip aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dril-Quip. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dril-Quip raadplegen. Dril-Quip is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DRQ.

Waar kan je Dril-Quip aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dril-Quip kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dril-Quip?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dril-Quip. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dril-Quip?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dril-Quip? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dril-Quip

Dril-Quip is opgericht in het jaar 1981. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Houston, Texas en de TUW Corporation is een bekende dochteronderneming. Op de New York Stock Exchange worden aandelen van de onderneming openbaar verhandeld als DRQ.
Dril-Quip produceert offshore, boor- en productieapparaten die uitermate geschikt zijn voor het gebruik in diep water, in de meer ruwe omgevingen en die voldoen aan  de meest zware servicetoepassingen. Uit het aanbod mogen de onderzeese en oppervlakte putkoppen toch wel als belangrijk aangemerkt worden, zoals dit ook geldt voor mudline ophangsystemen.