Aandelen Dropbox kopen

Wil je beleggen in Dropbox aandelen? Op deze pagina kan je direct Dropbox aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dropbox. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dropbox raadplegen. Dropbox is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DBX.

Waar kan je Dropbox aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dropbox kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dropbox?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dropbox. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dropbox?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dropbox? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dropbox

Dropbox is een clouddienst voor het opslaan van bestanden en waarmee je bestanden kunt synchroniseren. Dit kan met verschillende computers en mobiele apparatuur. De bestanden zijn tegelijk te delen met derden. Dropbox wordt ook wel eens een synchronisatiedienst genoemd.
De aandelen van Dropbox staan als DBX genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkantoor van de onderneming staat in San Francisco. Al jarenlang biedt Dropbox werk aan tenminste 2500 werknemers. Dropbox synchroniseert bestanden tussen verschillende computers via de Dropbox client die hier internet voor gebruikt. De Dropbox cliënt is geschreven in Python.