Aandelen DS Smith kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in DS Smith aandelen? Op deze pagina kan je direct DS Smith aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DS Smith. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DS Smith raadplegen. DS Smith is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SMDS-L.

Waar kan je DS Smith aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DS Smith kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel DS Smith?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DS Smith. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DS Smith?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DS Smith? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DS Smith is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DS Smith.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over DS Smith

DS Smith is een bekend verpakkingsbedrijf in Londen, is een FTSE 100 component. De aandelen DS Smith worden op de beurs in Londen verhandeld onder de aanduiding SMDS. Het bedrijf werd in 1940 opgericht en het heette aanvankelijk DS Smith Plastics. Grondlegger van de onderneming is David Solomon Smith, die een bedrijfje begon om dozen te produceren.

Eind jaren vijftig ging DS Smith naar de beurs. DS Smith is met name door talloze overnames gegroeid tot een heel groot bedrijf. Bij die overnames zaten bedrijven als Linpac Containers en Spicers.

aandeel ds smith kopen