Aandelen DSM kopen

Wil je beleggen in DSM aandelen? Op deze pagina kan je direct DSM aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DSM. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DSM raadplegen. DSM is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DSM.AS.

Waar kan je DSM aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DSM kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel DSM?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DSM. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DSM?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DSM? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DSM is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DSM.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over DSM

DSM is een bekend Nederlands chemiebedrijf dat internationaal actief is. Het komt voort uit de Staatsmijnen. Niet voor niets staat de afkorting DSM voor Dutch State Mines. Ondertussen heeft DSM enkele honderden vestigingen over heel de wereld. In het Limburgse Heerlen staat het hoofdkantoor van DSM.
Martek Biosciences is een meer dan bekende dochteronderneming van DSM, dat zich actief bezighoudt met gezondheid, voeding en materialen. De aandelen staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en de bedrijfsactiviteiten worden verdeeld in twee divisies: een afdeling Nutrition en een afdeling Performance Materials.