Aandelen DSV kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in DSV aandelen? Op deze pagina kan je direct DSV aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DSV. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DSV raadplegen. DSV is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DSV.CO.

Waar kan je DSV aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DSV kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DSV?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DSV. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DSV?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DSV? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over DSV

DSV is een Deens transport en logistiek bedrijf. Het biedt ondertussen wereldwijd transportdiensten aan en doet dat zowel over de weg, door de lucht, over zee en per trein. De aandelen worden als DSV verhandeld op de beurs in Kopenhagen. Leif Tullberg is de oprichter van de onderneming, hij deed dat in 1976. 

Het hoofdkwartier van DSV staat in het Deense Hedehusene en Panalpina is een bekende dochteronderneming. DSV nam in de loop der jaren onder meer Samson Transport, J.H. Bachmann en Frans Maas over. Ondertussen heeft het kantoren in tachtig landen en is het een onderdeel van de Nasdaq en de OMXC 25-index. 

aandeel dsv kopen