Aandelen Duerr kopen

Wil je beleggen in Duerr aandelen? Op deze pagina kan je direct Duerr aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Duerr. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Duerr raadplegen. Duerr is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DUE.DE.

Waar kan je Duerr aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Duerr kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Duerr?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Duerr. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Duerr?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Duerr? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Duerr is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Duerr.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Duerr

Dürr is een machine bouw en installatiebedrijf dat wereldwijd actief is.  Het bedrijf is op leeftijd want het werd al in 1895 opgericht door Paul Dürr. Hij startte een metaalwinkel door dakflitsers en deed dat in de plaats Bad Cannstatt. Het bedrijf is vanaf 1990 genoteerd op de aandelenbeurs in Frankfurt. De aandelen worden eveneens verhandeld op de  MAX en de Stoxx 600.
 
Op de Deutsche Börse staan de aandelen bekend onder de noemer DUE. Het hoofdkantoor van Dürr staat in het Duitse Bietigheim-Bissingen. Dochterondernemingen zijn onder andere de Harrag Group en Schlenck Ro Tec.