Aandelen Dufry kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Dufry aandelen? Op deze pagina kan je direct Dufry aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dufry. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dufry raadplegen. Dufry is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DUFN.VX.

Waar kan je Dufry aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dufry kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dufry?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dufry. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dufry?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dufry? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Dufry is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Dufry.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dufry

Dufry is een reisdetailhandelaar die zich toe heeft gekegd op belastingvrije winkels die zich bevinden op luchthavens, cruiseschepen, zeehavens, treinstations en in centrale toeristische gebieden en waar je diverse producten dus tegen een lager tarief aan kunt schaffen. De aandelen staan als DUFN genoteerd aan de SWX. Hoofdkantoor van de onderneming vind je in Basel.

Dufry werd al in 1865 opgericht en World Duty Free en de Hudson Group zijn bekende dochters. Advent International is de moeder van Dufry dat bekend werd door onder meer de merken Hudson, World Duty Free, Nuance Group, Reg Staer, Colombian Emeralds en Duty Free Uruguay.

aandeel dufry kopen