Aandelen Duke Energy kopen

Wil je beleggen in Duke Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Duke Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Duke Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Duke Energy raadplegen. Duke Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DUK.

Waar kan je Duke Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Duke Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Duke Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Duke Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Duke Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Duke Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Duke Energy

Duke Energy is een holding voor elektrische energie met hoofdkantoor in Charlotte, North Carolina. Het heeft ook activa in Canada en wordt openbaar verhandeld als DUK op de New York Stock Exchange.
De onderneming is in het bezit van rond de 60.000 megawatt aan basislast in de Verenigde Staten. Duke Energy verdeelt die energie onder liefst 7,2 miljoen klanten en heeft een servicegebied van 104.000 vierkante mijl. Daarnaast heeft het 250.000 distributielijnen. In beginsel werkt Duke Energy met steenkool, aardgas en olie. Meest bekende dochteronderneming is wel Piedmont Natural Gas.