Aandelen Duke Realty kopen

Wil je beleggen in Duke Realty aandelen? Op deze pagina kan je direct Duke Realty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Duke Realty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Duke Realty raadplegen. Duke Realty is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DRE.

Waar kan je Duke Realty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Duke Realty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Duke Realty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Duke Realty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Duke Realty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Duke Realty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Duke Realty

Duke Realty is gevestigd in Indianapolis, Indiana. Het bedrijf werd in 1972 opgericht door de heren Rosenbrough, Duke en Wynne. Het bedrijf is een S&P 500 component.
Duke Realty is een investeringsmaatschappij in onroerend goed. Het is in het bezit van met name industriële magazijnen die gebruikt worden door e-commerce retailers. Voorheen was Duke Realty ook actief in de medische kantoren. Die tak werd echter afgestoten. Duke Realty is met name actief in het Midwesten en Zuiden van Amerika. De grootste magazijnen wat betreft vierkante meters bezit Duke Realty in Indianapolis, Chicago en Atlanta.