Aandelen Dunkin Brands kopen

Wil je beleggen in Dunkin Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Dunkin Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dunkin Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dunkin Brands raadplegen. Dunkin Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS>. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DNKN.

Waar kan je Dunkin Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dunkin Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dunkin Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dunkin Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dunkin Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dunkin Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Dunkin Brands

Dunkin Brands is een restaurant holding dat twee fastfoodholdings heeft in de vorm van Dunkin Donuts en Baskin-Robbins. De hoofdvestiging van Dunkin Brands staat in Canton, Massachusetts.
Dunkin Brands staat genoteerd als DNKN op de Nasdaq en is bovendien S&P 400 component. De onderneming werd in 2004 opgericht en had in Baskin-Robbins vanaf 1973 al de voorloper. Dunkin Brands is wereldwijd actief en wereldberoemd door met name de donuts die het produceert en verkoopt. Ondertussen heeft Dunkin Brands meer dan 21.000 distributiepunten in meer dan zestig landen. Het is bovendien toonaangevend franchise gever van quickservice restaurants.