Aandelen DXC Technology kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in DXC Technology aandelen? Op deze pagina kan je direct DXC Technology aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DXC Technology. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DXC Technology raadplegen. DXC Technology is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DXC.

Waar kan je DXC Technology aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DXC Technology kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DXC Technology?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DXC Technology. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DXC Technology?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DXC Technology? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse DXC Technology

Sterke punten DXC Technology

 • Leidende positie in IT-diensten: DXC Technology is een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-diensten en biedt een breed scala aan technologische oplossingen aan klanten wereldwijd.
 • Uitgebreide expertise en ervaring: Het bedrijf heeft een sterke expertise en jarenlange ervaring in het leveren van IT-oplossingen en -diensten aan diverse sectoren, waaronder de financiële dienstverlening, gezondheidszorg en overheid.
 • Wereldwijd bereik: DXC Technology heeft een wereldwijde aanwezigheid met klanten in verschillende landen, waardoor het kan profiteren van mondiale groeikansen en lokale marktkennis kan benutten.
 • Partnerschappen met toonaangevende technologiebedrijven: Het bedrijf heeft strategische samenwerkingsverbanden met grote technologiebedrijven, waaronder Microsoft en Amazon Web Services, wat de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van geavanceerde technologieën en oplossingen.
 • Diversificatie van dienstenaanbod: DXC Technology biedt een breed scala aan IT-diensten, waaronder consulting, softwareontwikkeling, cybersecurity en cloudoplossingen, waardoor het bedrijf kan inspelen op diverse klantbehoeften.

Zwakke punten DXC Technology

 • Intense concurrentie: De IT-dienstverleningssector is sterk concurrentieel, met vele spelers die strijden om contracten en klanten, wat kan leiden tot prijsdruk en verminderde winstmarges.
 • Technologische veranderingen: De IT-sector evolueert snel en nieuwe technologieën kunnen de vraag naar bepaalde diensten en oplossingen beïnvloeden. DXC Technology moet zich aanpassen aan deze veranderingen en blijven innoveren.
 • Afhankelijkheid van grote klanten: Het bedrijf is afhankelijk van enkele grote klanten voor een aanzienlijk deel van zijn inkomsten, wat het risico met zich meebrengt van verlies van klanten of contracten.
 • Uitdagingen bij integratie en fusies: DXC Technology is ontstaan uit een fusie van verschillende IT-bedrijven, en het integreren van diverse bedrijfsculturen en systemen kan uitdagend zijn en impact hebben op de prestaties en operationele efficiëntie.
 • Gevoeligheid voor economische cycli: De vraag naar IT-diensten kan worden beïnvloed door economische schommelingen en recessies, waardoor de omzet van DXC Technology kan fluctueren.

Over DXC Technology

DXC Technology is een Amerikaanse multinational die B2B IT-diensten biedt. De aandelen worden als DXC openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. De onderneming is ook Russell 1000 component en werd opgericht in 2017 als een spin-off van het toonaangevende Hewlett Packard Enterprise en Computer Sciences Corporation.

Het in-public segment van het bedrijf werd in 2017 opgesplitst in Perspecta Inc en hoofdkwartier van DXC Technology vind je in Tyson Corner in de Amerikaanse staat Virginia. Bekende dochteronderneming is Luxoft Xchanging. DXC Technology is ook een S&P 500 component.

DXC Technology

Wel of niet aandelen DXC Technology kopen?

Ben je geïnteresseerd in de technologie-industrie en twijfel je of het een goed idee is om aandelen van DXC Technology te kopen? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen voordat je een beslissing neemt.

Laten we beginnen met de sterke punten van DXC Technology. Het is een toonaangevend IT-servicesbedrijf dat zich richt op digitale transformatie en bedrijfsoplossingen. Ze hebben een breed scala aan klanten in verschillende sectoren en bieden diensten zoals cloud computing, cybersecurity en data-analyse.

Een ander voordeel is de wereldwijde aanwezigheid van DXC Technology. Ze hebben kantoren over de hele wereld en kunnen profiteren van diverse marktkansen en regionale groei.

Daarnaast heeft DXC Technology sterke partnerships met vooraanstaande technologiebedrijven, waaronder Microsoft, Amazon Web Services en Dell Technologies. Dit stelt hen in staat om innovatieve oplossingen te bieden en toegang te hebben tot geavanceerde technologieën.

Aan de andere kant is de technologie-industrie zeer competitief en volatiel. Veranderingen in de markt en technologische trends kunnen invloed hebben op de prestaties van DXC Technology.

Bovendien brengt beleggen in technologieaandelen altijd risico’s met zich mee, zoals marktvolatiliteit en mogelijke disruptie van opkomende technologieën.

Voordat je aandelen van DXC Technology koopt, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en je risicobereidheid te evalueren. Het kan ook verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur om te bepalen of deze investering past bij jouw specifieke beleggingsdoelen.