Aandelen DXC Technology kopen

Wil je beleggen in DXC Technology aandelen? Op deze pagina kan je direct DXC Technology aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DXC Technology. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DXC Technology raadplegen. DXC Technology is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DXC.

Waar kan je DXC Technology aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DXC Technology kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DXC Technology?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DXC Technology. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DXC Technology?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DXC Technology? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over DXC Technology

DXC Technology is een Amerikaanse multinational die B2B IT-diensten biedt. De aandelen worden als DXC openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. De onderneming is ook Russell 1000 component en werd opgericht in 2017 als een spin-off van het toonaangevende Hewlett Packard Enterprise en Computer Sciences Corporation.
Het in-public segment van het bedrijf werd in 2017 opgesplitst in Perspecta Inc en hoofdkwartier van DXC Technology vind je in Tyson Corner in de Amerikaanse staat Virginia. Bekende dochteronderneming is Luxoft Xchanging. DXC Technology is ook een S&P 500 component.