Aandelen E-Trade kopen

Wil je beleggen in E-TRADE aandelen? Op deze pagina kan je direct E-Trade aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in E-Trade . Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel E-Trade raadplegen. E-Trade is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ETFC.

Waar kan je E-Trade aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel E-Trade kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel E-Trade?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel E-Trade . Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in E-Trade ?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van E-Trade ? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf E Trade

E-Trade is een financiële dienstverlener met het hoofdkantoor in New York. Beleggers kunnen effecten kopen, net als aandelen en obligaties via een elektronisch handelsplatform. E-Trade biedt daarnaast ook bank- en kredietproducten. E-Trade werd opgericht door William Porter en Bernard Newcomb.
Zo controleert en beheert het onder meer ook spaarrekeningen. Op de Nasdaq staat E-Trade genoteerd onder de naam ETFC. Het hoofdkwartier van E-Trade staat in Arlington, Virginia. Moeder van E-Trade is het zeer bekende Morgan Stanley, dat recent E-Trade overnam in de hoop zo nieuwe klanten te kunnen werven, specifiek die klanten die het nu minder goed kan bereiken.