Aandelen Eagle Materials kopen

Wil je beleggen in Eagle Materials aandelen? Op deze pagina kan je direct Eagle Materials aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eagle Materials. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eagle Materials raadplegen. Eagle Materials is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EXP.

Waar kan je Eagle Materials aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eagle Materials kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Eagle Materials?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eagle Materials. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eagle Materials?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eagle Materials? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Eagle Materials

Eagle Materials produceert bouwmaterialen, de activiteiten worden gecoördineerd vanuit het hoofdkwartier in Dallas, in de staat Texas. De onderneming staat met name bekend om de productie van cement, beton, bouwaggregaten, gips, gipsplaten, karton en zand voor hydrofacturering. De aandelen van de onderneming worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld onder de naam EXP.
Eagle Materials werd opgericht in 1963 en heeft in American Gypsum een dochteronderneming. Eagle Materials is een S&P 400 component. Tot de eigendommen van de onderneming behoren onder meer zeven cementfabrieken en zeventien cement distributieterminals.