Aandelen East West Bancorp kopen

Wil je beleggen in East West Bancorp aandelen? Op deze pagina kan je direct East West Bancorp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in East West Bancorp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel East West Bancorp raadplegen. East West Bancorp is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EWBC.

Waar kan je East West Bancorp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel East West Bancorp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel East West Bancorp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel East West Bancorp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in East West Bancorp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van East West Bancorp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf East West Bancorp

East West Bancorp is het moederbedrijf van de East West Bank, een overheidsbank. Die bank wordt beschouwd als de grootste onafhankelijke bank van Zuid Californië. East West Bancorp staat als EWBC genoteerd op de Nasdaq.
Het hoofdkwartier van het overheidsbedrijf vind je in Pasadena, Californië. De onderneming zag in 1998 het levenslicht en is een S&P 400 component. Met de jaren heeft East West Bancorp de vleugels nadrukkelijk uitgeslagen. Het heeft nu namelijk ook vestigingen in onder meer Hong Kong, Shanghai en het Chinese Shenzhen, zoals het toch al goede contacten met China onderhoudt.