Aandelen EastGroup kopen

Wil je beleggen in EastGroup aandelen? Op deze pagina kan je direct EastGroup aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in EastGroup. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel EastGroup raadplegen. EastGroup is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EGP.

Waar kan je EastGroup aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel EastGroup kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel EastGroup?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel EastGroup. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in EastGroup?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van EastGroup? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over EastGroup

East Group Properties is opgericht in 1969 en het hoofdkwartier vind je in Jackson, Mississippi. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als EGP en de nadruk wat betreft de activiteiten ligt met name rond de staten Florida, Texas, Arizona, North Carolina en Californië.
Het S&P MidCap 400 bedrijf is een zelf beheerd investeringsfonds voor aandelen en beleggingen dat zich specifiek richt op de ontwikkeling, verwerving en exploitatie van industriële eigendommen in de grote Sunbelt markten in Amerika. Het heeft ruim 40 miljoen vierkante voet aan eigendommen in de portefeuille.