Aandelen Eastman Chemical kopen

Wil je beleggen in Eastman Chemical aandelen? Op deze pagina kan je direct Eastman Chemical aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eastman Chemical. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eastman Chemical raadplegen. Eastman Chemical is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EMN.

Waar kan je Eastman Chemical aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eastman Chemical kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Eastman Chemical?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eastman Chemical. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eastman Chemical?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eastman Chemical? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Eastman Chemical

Het Amerikaanse Eastman Chemical is een bedrijf dat actief is in de chemische industrie. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld als EMN op de New York Stock Exchange. Het hoofdkwartier zetelt in Kingsport, Tennessee. Bekende dochteronderneming van Eastman Chemical is Solutia.
Eastman Chemical is een S&P 500 component die werd opgericht in 1920.Eastman Chemicals was ooit een dochteronderneming van Kodak. Nu is het echter volledig onafhankelijk en gespecialiseerd in de chemische industrie. De onderneming biedt in dat kader een breed scala aan producten en doet dat wereldwijd.