Aandelen Eaton kopen

Wil je beleggen in Eaton aandelen? Op deze pagina kan je direct Eaton aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eaton. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eaton raadplegen. Eaton is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ETN.

Waar kan je Eaton aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eaton kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Eaton?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eaton. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eaton?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eaton? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eaton is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eaton.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Eaton

Eaton, een conglomeraat, doet in energiebeheer en is een Iers bedrijf dat overigens werd gesticht in een ander land, namelijk in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat echter wel in Dublin, Ierland. Het operatonele kantoor bevindt zich echter weer in Beachwood, Ohio. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld als ETN.
Crouse-Hinds Company en Souriau Sas gelden als voorname dochters van Eaton dat aan ruim meer dan honderd landen haar diensten levert. Oprichter van het bedrijf is Joseph  O. Eaton. Eaton is overigens ook een S&P 500 component.