Aandelen Ebro Foods kopen

Wil je beleggen in Ebro Foods aandelen? Op deze pagina kan je direct Ebro Foods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ebro Foods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ebro Foods raadplegen. Ebro Foods is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EBRO.E.

Waar kan je Ebro Foods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ebro Foods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ebro Foods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ebro Foods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ebro Foods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ebro Foods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ebro Foods is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ebro Foods.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ebro Foods

Ebro Foods stond vroeger bekend als Ebro Puleva. De onderneming is tegenwoordig bekend als een van de belangrijkste bedrijven binnen de voedselverwerkende sector. Het geldt eveneens als de grootste handelaars ter wereld op het gebied van rijst en daarnaast is het de op 1 na grootste fabrikant van pasta.
De hoofdzetel van Ebro Foods is gevestigd in de Spaanse hoofdstad Madrid en de aandelen worden op de beurs in Madrid verhandeld als EBRO. De onderneming werd in 1998 opgericht.  Ebro Foods heeft met Riviana Foods en Panzani twee bekende dochterondernemingen.