Aandelen Ecolab kopen

Wil je beleggen in Ecolab aandelen? Op deze pagina kan je direct Ecolab aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ecolab. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ecolab raadplegen. Ecolab is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ECL.

Waar kan je Ecolab aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ecolab kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ecolab?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ecolab. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ecolab?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ecolab? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over EcoLab

Het hoofdkantoor van het gerenommeerde EcoLab vind je in St. Paul in Minnesota. EcoLab is een wereldwijde leverancier van water, hygiëne en verschillende energietechnologien. Ook biedt het diensten aan onder meer de voedselmarkt, de energiemarkt en de gezondheidszorg, zoals ze dat ook doen aan de industrie en de horeca.
EcoLab werd ooit opgericht als Economisch Laboratorium in 1923. De aandelen van EcoLab worden openbaar verhandeld als ECL op de New York Stock Exchange. EcoLab is al jarenlang een zeer stabiele werkgever, waar plus 40.000 mensen al jarenlang hun belegde boterham verdienen.