Aandelen Ecopetrol kopen

Wil je beleggen in Ecopetrol aandelen? Op deze pagina kan je direct Ecopetrol aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ecopetrol. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ecopetrol raadplegen. Ecopetrol is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EC.

Waar kan je Ecopetrol aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ecopetrol kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ecopetrol?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ecopetrol. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ecopetrol?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ecopetrol? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ecopetrol

Ecopetrol stond heel erg lang bekend onder de naam Emprese Colombiana de Petroleos SA. Het bedrijf werd al in 1951 opgericht en het heeft in het Colombiaanse Bogota de hoofdvestiging. Op de New York Stock Exchange worden aandelen van Ecopetrol verhandeld als EC.
Ecopetrol is zonder twijfel het meest belangrijke petroleumbedrijf van Colombia. Het bedrijf groeide als kool en maakt niet voor niets onderdeel uit van de Fortune Global 500 en hoort ondertussen ook bij de 25 belangrijkste petroleumondernemingen wereldwijd. In Latijns Amerika hoort het bij de vier grootste bedrijven.