Aandelen Edenred kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Edenred aandelen? Op deze pagina kan je direct Edenred aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Edenred. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Edenred raadplegen. Edenred is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EDEN.PA.

Waar kan je Edenred aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Edenred kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Edenred?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Edenred. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Edenred?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Edenred? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Edenred is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Edenred.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Edenred

Sterke punten:

  • Innovatie: Edenred is een innovatief bedrijf dat voortdurend nieuwe oplossingen ontwikkelt om de diensten te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van klanten.
  • Diversificatie: Het bedrijf heeft een breed scala aan producten en diensten, waaronder vouchers, kaarten en mobiele apps, wat de risico’s van afhankelijkheid van één enkele markt vermindert.
  • Globale aanwezigheid: Edenred heeft een wereldwijde aanwezigheid en is actief in meer dan 45 landen, wat het bedrijf in staat stelt te profiteren van groei in verschillende delen van de wereld.

Zwakke punten:

  • Regelgeving: Edenred opereert in een sterk gereguleerde markt en veranderingen in de regelgeving kunnen het bedrijf beïnvloeden.
  • Concurrentie: Edenred opereert in een sterk concurrerende markt, wat de prijsdruk op het bedrijf kan verhogen en het moeilijker kan maken om marktaandeel te behouden.
  • Exposure aan economische schommelingen: De activiteiten van Edenred zijn sterk afhankelijk van de economische situatie en eventuele economische neergang kan een negatief effect hebben op het bedrijf.

Over Edenred

Edenred is een Frans bedrijf in financiële diensten dat in het jaar 2010 is opgericht. Edenred geldt  als een afsplitsing van de Accor groep. De aandelen worden onder de noemer EDEN verhandeld op de Euronext aandelenbeurs in Parijs. De hoofdvestiging van de onderneming vind je in Malakoff.

Veel van de activiteiten van Edenred worden via Accor Services uitgevoerd. Het gaat dan met name ober vooraf betaalde cheques die inwisselbaar zijn tegen maaltijden en bijvoorbeeld cadeaubonnen. Edenred is in pus 45 landen actief en de aandelen staan sinds 2010 genoteerd aan de beurs.

aandeel edenred kopen

Wel of niet aandelen Edenred kopen?

Edenred is een internationaal bedrijf dat zich richt op het leveren van vouchers, kaarten en mobiele apps voor verschillende doeleinden. Het bedrijf heeft sterke punten, maar ook zwakke punten die in overweging moeten worden genomen bij het nemen van de beslissing om al dan niet aandelen te kopen.

Een van de sterke punten van Edenred is de innovatie. Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om aan de behoeften van klanten te voldoen. Bovendien heeft Edenred een breed scala aan producten en diensten, wat de afhankelijkheid van één enkele markt vermindert en het bedrijf in staat stelt te profiteren van groei in verschillende delen van de wereld.

Aan de andere kant heeft Edenred ook zwakke punten die moeten worden overwogen. Zo opereert het bedrijf in een sterk gereguleerde markt en kan een verandering in de regelgeving het bedrijf beïnvloeden. Daarnaast opereert Edenred in een sterk concurrerende markt, wat de prijsdruk op het bedrijf kan verhogen en het moeilijker kan maken om marktaandeel te behouden.

Als gevolg hiervan is het kopen van aandelen van Edenred een persoonlijke beslissing die moet worden genomen na zorgvuldig onderzoek en analyse van de sterke en zwakke punten van het bedrijf.