Aandelen Edenred kopen

Wil je beleggen in Edenred aandelen? Op deze pagina kan je direct Edenred aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Edenred. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Edenred raadplegen. Edenred is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EDEN.PA.

Waar kan je Edenred aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Edenred kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Edenred?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Edenred. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Edenred?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Edenred? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Edenred is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Edenred.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Edenred

Edenred is een Frans bedrijf in financiële diensten dat in het jaar 2010 is opgericht. Edenred geldt  als een afsplitsing van de Accor groep. De aandelen worden onder de noemer EDEN verhandeld op de Euronext aandelenbeurs in Parijs. De hoofdvestiging van de onderneming vind je in Malakoff.
Veel van de activiteiten van Edenred worden via Accor Services uitgevoerd. Het gaat dan met name ober vooraf betaalde cheques die inwisselbaar zijn tegen maaltijden en bijvoorbeeld cadeaubonnen. Edenred is in pus 45 landen actief en de aandelen staan sinds 2010 genoteerd aan de beurs.