Aandelen EDF kopen

Wil je beleggen in EDF aandelen? Op deze pagina kan je direct EDF aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in EDF. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel EDF raadplegen. EDF is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EDF.PA.

Waar kan je EDF aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel EDF kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel EDF?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel EDF. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in EDF?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van EDF? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in EDF is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in EDF.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over EDF

De afkorting en bedrijfsnaam EDF staat voor Electricité de France en  geldt in zijn vakgebied als de grootste van Frankrijk en de op twee na grootste van Europa. Het bedrijf houdt zich met alles bezig rondom energie en dat van het produceren tot het leveren ervan. Aandelen van EDF worden openbaar verhandeld als EDF op de beurs in Parijs Euronext.
 
EDF heeft het hoofdkantoor in de Franse hoofdstad Parijs. Marcel Paul stond aan de wieg van de zeer succesvolle onderneming dat een bekende Franse dochteronderneming heeft in Enedis EDF Energy.