Aandelen Edison International kopen

Wil je beleggen in Edison International aandelen? Op deze pagina kan je direct Edison International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Edison International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Edison International raadplegen. Edison International is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EIX.

Waar kan je Edison International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Edison International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Edison International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Edison International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Edison International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Edison International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Edison International

Edison International is een nutsbedrijf met hoofdkantoor in Rosemead in Californië. Het heeft met Edison Energy een dochtermaatschappij en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als EIX.
Edison International bestaat al sinds 1886 toen het als Holt & Knupps werd opgericht. Dit was aanvankelijk overigens niets meer dan een bedrijf in straatverlichting in Visalia, Californië. Edison International gebruikt schone energie om zelf energie op te kunnen wekken. Het bedient ondertussen dertien miljoen klanten en is sinds de tachtiger jaren al bezig met hernieuwbare energie.