Aandelen Editas Medicine kopen

Wil je beleggen in Editas Medicine aandelen? Op deze pagina kan je direct Editas Medicine aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Editas Medicine. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Editas Medicine raadplegen. Editas Medicine is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EDIT.

Waar kan je Editas Medicine aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Editas Medicine kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Editas Medicine?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Editas Medicine. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Editas Medicine?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Editas Medicine? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Editas Medicine

Sterke punten Editas Medicine

 • Innovatieve genetische therapieën: Editas Medicine richt zich op het ontwikkelen van baanbrekende genetische therapieën, waardoor ze een pionier zijn in dit veld.
 • Getalenteerd team: Het bedrijf beschikt over een team van ervaren wetenschappers en onderzoekers die zich inzetten voor het vinden van oplossingen voor genetische aandoeningen.
 • Samenwerkingen met andere bedrijven: Editas Medicine heeft strategische samenwerkingen met andere farmaceutische en biotechnologische bedrijven, wat kan bijdragen aan de ontwikkeling en commercialisering van hun therapieën.
 • Potentieel voor groei: Met de voortdurende vooruitgang in genetisch onderzoek en therapieën, heeft Editas Medicine het potentieel om te profiteren van de groeiende vraag naar innovatieve behandelingen.

Zwakke punten Editas Medicine

 • Regelgevingsrisico’s: De ontwikkeling en goedkeuring van genetische therapieën zijn onderworpen aan strenge regelgeving en goedkeuringsprocessen, wat tijd en middelen kan kosten.
 • Financiële onzekerheid: Net als veel biotechnologiebedrijven, heeft Editas Medicine te maken met financiële onzekerheid, omdat ze afhankelijk zijn van investeringen en subsidies voor hun onderzoek en ontwikkeling.
 • Competitieve markt: De biotechnologiesector is competitief, met andere bedrijven die ook werken aan genetische therapieën. Dit kan leiden tot concurrentie en prijsdruk.
 • Onzekerheid in onderzoek en ontwikkeling: De ontwikkeling van nieuwe therapieën brengt onzekerheid met zich mee, omdat het succes ervan afhankelijk is van klinische proeven en goedkeuring door regelgevende instanties.

Over Editas Medicine

Editas Medicine is een farmaceutisch bedrijf dat eigenlijk nog in de ontdekkingsfase zit en zelf gevestigd is in Cambridge in de Amerikaanse staat Massachusetts. Editas Medicine wil therapieën ontwikkelen op basis van de ondertussen bekende CRISPR-Cas 9 technologie voor genbewerking.

De aandelen van Editas Medicine worden als EDIT op de Nasdaq verhandeld. De onderneming is opgericht in het jaar 2013 in Massachusetts. Dat oprichten gebeurde overigens met geleend geld van Third Rock Ventures, Polaris Panters en Flagship Ventures. Editas Medicine ging in 2016 naar de beurs en is ondertussen ook een Russell 2000 component.

aandeel editas medicine kopen

Wel of niet aandelen Editas Medicine kopen?

Denk je eraan om aandelen van Editas Medicine te kopen en wil je weten of het een slimme zet is? Laten we de voor- en nadelen eens bekijken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen zonder te veel gedoe.

Editas Medicine is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van baanbrekende genetische therapieën. Ze zijn betrokken bij onderzoek en ontwikkeling om behandelingen voor genetische ziekten mogelijk te maken.

Een groot voordeel van Editas Medicine is hun focus op innovatieve geneesmiddelen en genetische therapieën. Ze hebben een getalenteerd team van wetenschappers en onderzoekers die werken aan het vinden van oplossingen voor genetische aandoeningen.

Natuurlijk zijn er ook enkele overwegingen. De biotechnologiesector is volatiel en onderhevig aan strenge regelgeving en goedkeuringsprocessen. Het kan dus langer duren voordat geneesmiddelen op de markt komen en winstgevend worden.

Als je geïnteresseerd bent in de medische sector en gelooft in de potentie van genetische therapieën, kan het kopen van aandelen van Editas Medicine interessant zijn. Maar wees je bewust van de risico’s en het lange ontwikkelingsproces. Doe je eigen onderzoek, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en neem een beslissing die past bij jouw beleggingsdoelen en risicobereidheid. Succes!