Aandelen Editas Medicine kopen

Wil je beleggen in Editas Medicine aandelen? Op deze pagina kan je direct Editas Medicine aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Editas Medicine. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Editas Medicine raadplegen. Editas Medicine is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EDIT.

Waar kan je Editas Medicine aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Editas Medicine kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Editas Medicine?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Editas Medicine. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Editas Medicine?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Editas Medicine? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Editas Medicine

Editas Medicine is een farmaceutisch bedrijf dat eigenlijk nog in de ontdekkingsfase zit en zelf gevestigd is in Cambridge in de Amerikaanse staat Massachusetts. Editas Medicine wil therapieën ontwikkelen op basis van de ondertussen bekende CRISPR-Cas 9 technologie voor genbewerking.
De aandelen van Editas Medicine worden als EDIT op de Nasdaq verhandeld. De onderneming is opgericht in het jaar 2013 in Massachusetts. Dat oprichten gebeurde overigens met geleend geld van Third Rock Ventures, Polaris Panters en Flagship Ventures. Editas Medicine ging in 2016 naar de beurs en is ondertussen ook een Russell 2000 component.