Aandelen EDP kopen

Wil je beleggen in EDP aandelen? Op deze pagina kan je direct EDP aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in EDP. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel EDP raadplegen. EDP is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EDP.LS.

Waar kan je EDP aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel EDP kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel EDP?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel EDP. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in EDP?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van EDP? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in EDP is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in EDP.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over EDP

EDP is een Portugees elektriciteitsbedrijf dat het hoofdkantoor heeft gevestigd in Lissabon. Het bedrijf werd in 1976 opgericht na het samengaan van veertien genationaliseerde elektriciteitsbedrijven. De aandelen worden als EDP verhandeld op de ELI.  Het bedrijf werd destijds opgericht door de regering in Portugal. Bekende dochterondernemingen zijn EDP Renovaveis en EDP Brasil.
EDP werd opgericht als Electricidade de Portugal. Het bedrijf was al eens onderdeel van de Forbes Global 2000. Twee jaar geleden leek het bedrijf in Chinese handen te komen toen aandeelhouder China Gorges Corporation EDP over wilde nemen, de andere aandeelhouders hielden dit echter tegen.