Aandelen Eiffage kopen

Wil je beleggen in Eiffage aandelen? Op deze pagina kan je direct Eiffage aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eiffage. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eiffage raadplegen. Eiffage is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FGR.PA.

Waar kan je Eiffage aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eiffage kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Eiffage?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eiffage. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eiffage?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eiffage? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eiffage is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eiffage.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Eiffage

Eiffage is een bekend civieltechnisch bouwbedrijf met het hoofdkwartier in Asnieres sur Seine, in de omgeving van Parijs.  Het bedrijf geldt als de op twee na grootste in Frankrijk en de op vier na grootste van Europa. De aandelen staan genoteerd op de Euronext in Parijs als FGR.  Het bedrijf is actief vanaf 1992.
 
Eiffage is ontstaan toen een aantal bedrijven die al langer actief waren samen verder besloten te gaan. Dan gaat het om de bedrijven Fougerolle, Quillery, Beugnet, La Société Auxiliaire d’Entreprises, électrique et de travaux public. Bekende dochteronderneming is Eiffage Constructions SAS.