Aandelen Eldorado Gold kopen

Wil je beleggen in Eldorado Gold aandelen? Op deze pagina kan je direct Eldorado Gold aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eldorado Gold. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eldorado Gold raadplegen. Eldorado Gold is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EGO.

Waar kan je Eldorado Gold aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eldorado Gold kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Eldorado Gold?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eldorado Gold. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eldorado Gold?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eldorado Gold? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Eldorado Gold is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Eldorado Gold.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Eldorado Group

De Eldorado Group is een Canadees bedrijf en trotse eigenaar van goudmijnen die het ontwikkelt en exploiteert in Turkije, Griekenland en Canada. Eldorado Group fuseerde met European Goldfields in 2011 en zette vervolgens de ontwikkeling van de Skouries mijn, de Olympias mijn en de Stratoni mijn voort.
De aandelen van Eldorado Group staan als ELD genoteerd aan de Toronto Stock Exchange. Het bedrijf is in 1992 opgericht en het hoofdkantoor staat in het Canadese Vancouver. Tuprag en Integra Gold Corporation zijn bekende dochters van de Eldorado Group.