Aandelen Eldorado Resorts kopen

Wil je beleggen in Eldorado Resorts aandelen? Op deze pagina kan je direct Eldorado Resorts aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eldorado Resorts. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eldorado Resorts raadplegen. Eldorado Resorts is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ERI.

Waar kan je Eldorado Resorts aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eldorado Resorts kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Eldorado Resorts?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eldorado Resorts. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eldorado Resorts?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eldorado Resorts? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Eldorado Resorts

Eldorado Resorts is een Amerikaans hotel-, een casino- en eveneens een entertainmentbedrijf. Het bedrijf is opgericht en gevestigd in Reno in de Amerikaanse staat Nevada. Ondertussen is het de trotse eigenaar van 23 eigendommen, en dat in elf verschillende Amerikaanse staten. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie tussen Caesars en Eldorado, een fusie de overigens nog niet geheel afgerond is. Dit zal naar verwachting binnen enkele maanden alsnog zijn beslag krijgen.
Aandelen van Eldorado Resorts staan als ERI genoteerd aan de Nasdaq en bekende en actieve dochteronderneming is Tropicana Entertainments.