Aandelen Electrocomponents kopen

Wil je beleggen in Electrocomponents aandelen? Op deze pagina kan je direct Electrocomponents aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Electrocomponents. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Electrocomponents raadplegen. Electrocomponents is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ECM-L.

Waar kan je Electrocomponents aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Electrocomponents kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Electrocomponents?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Electrocomponents. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Electrocomponents?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Electrocomponents? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Electrocomponents is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Electrocomponents.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Electrocomponents

Electrocomponents distribueert industriële en elektronische producten en is met het hoofdkantoor gevestigd in Pancras Square in Londen. De onderneming is uitgegroeid tot een FTSE 250 component en het heeft in RS Components en Allied Electronics de meer bekende dochterondernemingen. Oprichters waren Paul Martin Sebestyen en J.H. Woring.
Meteen na de oprichting heette het bedrijf overigens Radiospares en stond het vooral bekend als een leverancier van reserveonderdelen voor radio’s. Het latere Electrocomponents ging al in 1967 naar de beurs overigens.