Aandelen Electrolux kopen

Wil je beleggen in Electrolux aandelen? Op deze pagina kan je direct Electrolux aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Electrolux. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Electrolux raadplegen. Electrolux is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ELUX-B.ST.

Waar kan je Electrolux aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Electrolux kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Electrolux?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Electrolux. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Electrolux?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Electrolux? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Electrolux is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Electrolux.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Electrolux

Electrolux uit Zweden is de grootste producent van huishoudelijke apparatuur dat de wereld kent. Het is actief met onder meer de merknamen Electrolux, AEG en Zanussi. Hoofdkantoor van de onderneming vind je in Stockholm. Daar staat het ook genoteerd op de beurs met de aanduiding EKUX-B.
Eigenaar van Electrolux is Investor. De onderneming werd opgericht door Axel Werner Gren en bekende dochteronderneming is het eerdergenoemde Zanussi. Dat bedrijf werd in 1982 overgenomen. Alleen in de zestiger jaren kende Electrolux een mindere periode. Door toch uit te breiden kon het hoofd boven water gehouden worden.