Aandelen Electronic Arts kopen

Wil je beleggen in Electronic Arts aandelen? Op deze pagina kan je direct Electronic Arts aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Electronic Arts. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Electronic Arts raadplegen. Electronic Arts is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EA.

Waar kan je Electronic Arts aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Electronic Arts kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Electronic Arts?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Electronic Arts. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Electronic Arts?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Electronic Arts? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Electronic Arts

American Arts, vaak kortweg EA, genoemd is een zeer bekend bedrijf dat computerspellen ontwikkelt en verkoopt. EA bestaat al vanaf 1982, toen het werd opgericht door Trip Hawkins. Na Tencent, Sony en Microsoft geldt Electronic Arts als de vierde grootste ontwikkelaar van spellen ter wereld. De aandelen worden als EA verhandeld op de Nasdaq.
EA Sports en BioWare worden als de meest bekende dochters beschouwd. EA werd onder andere bekend om het ontwikkelen en produceren van bekende spellen als Fifa, NHL, Battlefield, The Sims en Medal of Honor.