Aandelen Elekta kopen

Wil je beleggen in Elekta aandelen? Op deze pagina kan je direct Elekta aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Elekta. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Elekta raadplegen. Elekta is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EKTAB.ST.

Waar kan je Elekta aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Elekta kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Elekta?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Elekta. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Elekta?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Elekta? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Elekta is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Elekta.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Elekta

Elekta is een zeer gerenommeerd bedrijf dat in Zweden opgericht werd en dat bekend is geworden door onder andere radiotherapie, radiochirurgie een aanverwante apparatuur. Bovendien levert het klinisch management voor de behandeling van onder meer aandoeningen aan de hersenen en ook kanker. De aandelen worden op de beurs in Stockholm verhandeld onder de aanduiding EKTA-B.
Het hoofdkantoor van Elekta staat in de Zweedse hoofdstad Stockholm. De onderneming zag het levenslicht in 1972 en bekende dochterondernemingen zijn Elekta Crawley en Pro Know. Elekta werd in 1972 overigens opgericht door Laurent en Lars Leksell.