Aandelen Eli Lilly kopen

Wil je beleggen in Eli Lilly aandelen? Op deze pagina kan je direct Eli Lilly aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Eli Lilly. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Eli Lilly raadplegen. Eli Lilly is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LLY.

Waar kan je Eli Lilly aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Eli Lilly kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Eli Lilly?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Eli Lilly. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Eli Lilly?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Eli Lilly? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Eli Lilly

Eli Lilly and Company is een internationaal farmaceutisch bedrijf. De hoofdzetel is gevestigd in Indianapolis in de staat Indiana. Het bedrijf bestaat al vanaf 1876 en oprichter was niet geheel verrassend de bekende chemicus Eli Lilly. De aandelen van de onderneming worden verhandeld als LLY op de New York Stock Exchange. Bekende dochters van Eli Lilly zijn Dermira Inc en Loxo Oncology.
Eli Lilly is bekend om medicijnen die helpen bij depressie, bij psychische gezondheid,  diabetes en hart- en vaatziekten. Ook is het actief binnen de oncologie.