Aandelen ELLAKTOR kopen

Wil je beleggen in ELLAKTOR aandelen? Op deze pagina kan je direct ELLAKTOR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ELLAKTOR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ELLAKTOR raadplegen. ELLAKTOR is een aandeel uit Griekenland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Athex. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ELLAKTOR.AT.

Waar kan je ELLAKTOR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ELLAKTOR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie

Wat is de actuele koers van het aandeel ELLAKTOR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ELLAKTOR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ELLAKTOR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ELLAKTOR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ELLAKTOR is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ELLAKTOR.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ellaktor

Ellaktor is een van de grootste infrastructuur groepen die Griekenland rijk is.  Sterker nog, het is een van de leidende organisaties op dit gebied in heel Zuidoost Europa.  Ellaktor heeft een zeer gediversifieerde portefeuille in beheer. De activiteiten zijn echter specifiek gericht op de bouw, concessies, milieu en hernieuwbare energie en ook vastgoedontwikkeling.
Ellaktor is in handen van Pemanoaro Ltd, Leonidas Bobolas en Free Float. Bekende dochters van Ellaktor zijn Aktor en Hellector. Ellaktor werd in 1999 opgericht en is met het hoofdkantoor nog steeds in Griekenland gevestigd.