Aandelen ElringKlinger kopen

Wil je beleggen in ElringKlinger aandelen? Op deze pagina kan je direct ElringKlinger aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ElringKlinger. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ElringKlinger raadplegen. ElringKlinger is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZIL2.DE.

Waar kan je ElringKlinger aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ElringKlinger kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ElringKlinger?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ElringKlinger. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ElringKlinger?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ElringKlinger? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ElringKlinger is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ElringKlinger.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over ElringKlinger

ElringKlinger is een zeer bekende en alom gerespecteerde Duitse fabrikant van auto-onderdelen. Je vindt het hoofdkantoor in Dettigen an der Ems, een plek in de omgeving van Stuttgart, en de aandelen van het bedrijf worden als ZIL2 verhandeld op de Deutsche Börse in Frankfurt. De onderneming werd opgericht door Paul Lechler.
 
In ElringKlinger Kunststofftechnik heeft de specialist in auto-onderdelen een bekende dochteronderneming. Het bedrijf is wereldwijd op 49 locaties actief. Die groei was bij de oprichting in 1879 nooit vermoed. De activiteiten van ElringKlinger worden verdeeld onder verschillende divisies.