Aandelen Emerson Electric kopen

Wil je beleggen in Emerson Electric aandelen? Op deze pagina kan je direct Emerson Electric aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Emerson Electric. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Emerson Electric raadplegen. Emerson Electric is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EMR.

Waar kan je Emerson Electric aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Emerson Electric kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Emerson Electric?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Emerson Electric. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Emerson Electric?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Emerson Electric? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Emerson Electric

Emerson Electric is een Amerikaans wereldwijd opererend bedrijf dat et de hoofdzetel gevestigd is in Ferguson, Missouri. Het bedrijf is onderdeel van de Fortune 500. Emerson Electric maakt producten en leert daarnaast technische diensten en dat voor een breed palet aan industriële, commerciële en de consumentenmarkt. De aandelen worden verhandeld als EMR op de New York Stock Exchange. 
Aan de basis van de solide en succesvolle onderneming stond John Wesley Emerson. Hij richtte het bedrijf in 1890 op. Rosemount Inc en InSinkErator zijn bekende dochterbedrijven. Emerson Electric is bovendien een S&P 100 en 500 component.