Aandelen EMS kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in EMS aandelen? Op deze pagina kan je direct EMS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in EMS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel EMS raadplegen. EMS is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EMSN.VX.

Waar kan je EMS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel EMS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel EMS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel EMS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in EMS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van EMS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in EMS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in EMS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse EMS

Sterke punten:

  • Groeiende vraag: EMS is actief in de groeiende markt van de elektronica-industrie, waar de vraag naar hun diensten blijft stijgen.
  • Diversificatie: Het bedrijf heeft een divers klantenbestand en biedt een breed scala aan diensten, waaronder engineering, productie en distributie, wat zorgt voor een stabiele inkomstenstroom.
  • Financiële gezondheid: EMS heeft een solide financiële basis met een gezonde cashflow en lage schulden.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: De markt voor EMS is zeer competitief, met grote concurrentie van binnenlandse en buitenlandse bedrijven.
  • Afhankelijkheid: Het bedrijf is afhankelijk van enkele grote klanten, waardoor het risico op inkomstenverlies groter wordt als een van deze klanten wegvalt.
  • Risico’s in toeleveringsketen: Als gevolg van de mondiale pandemie hebben veel bedrijven te maken met vertragingen en onderbrekingen in hun toeleveringsketen, wat ook invloed kan hebben op EMS.

Over EMS

EMS is een zeer bekende en opvallende Zwitserse bedrijfsgroep die gevestigd is in Domat/Ems en de bedrijven die onderdeel uitmaken zijn ondergebracht in de Ems Chemie Holding. Aandelen van het bedrijf staat genoteerd aan de Six Swiss Exchange. Daarmee is het ook meteen het enige beursgenoteerde bedrijf dat tot de consolidatiekring behoort en genoteerd is aan de SIX.

De aandelen gaan overigens onder de aanduiding EMSN op de beurs in verhandeling. EMS werd opgericht in 1936. Het heeft in EFTEC North America een bekende dochteronderneming. Moedermaatschappij is de Ernesta Holding.

aandeel ems kopen

Wel of niet aandelen EMS kopen?

EMS is een bedrijf dat actief is in de groeiende markt van de elektronica-industrie. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder engineering, productie en distributie. Het bedrijf heeft een solide financiële basis met een gezonde cashflow en lage schulden. Maar is het de moeite waard om aandelen EMS te kopen?

Als we kijken naar de sterke punten van EMS, zien we dat het bedrijf actief is in een groeiende markt en een divers klantenbestand heeft. Ook heeft het een solide financiële basis. Dit zijn allemaal positieve punten die kunnen wijzen op toekomstige groei.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten. De markt voor EMS is zeer competitief en het bedrijf is afhankelijk van enkele grote klanten. Ook zijn er risico’s in de toeleveringsketen, wat invloed kan hebben op de prestaties van het bedrijf.

Al met al lijkt EMS een degelijk bedrijf met sterke punten en zwakke punten. Als je op zoek bent naar een belegging in de elektronica-industrie, kan EMS zeker de moeite waard zijn om te overwegen. Het is echter belangrijk om altijd je eigen onderzoek te doen en de risico’s af te wegen voordat je besluit om aandelen te kopen.