Aandelen EMS kopen

Wil je beleggen in EMS aandelen? Op deze pagina kan je direct EMS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in EMS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel EMS raadplegen. EMS is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EMSN.VX.

Waar kan je EMS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel EMS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel EMS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel EMS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in EMS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van EMS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in EMS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in EMS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over EMS

EMS is een zeer bekende en opvallende Zwitserse bedrijfsgroep die gevestigd is in Domat/Ems en de bedrijven die onderdeel uitmaken zijn ondergebracht in de Ems Chemie Holding. Aandelen van het bedrijf staat genoteerd aan de Six Swiss Exchange. Daarmee is het ook meteen het enige beursgenoteerde bedrijf dat tot de consolidatiekring behoort en genoteerd is aan de SIX.
De aandelen gaan overigens onder de aanduiding EMSN op de beurs in verhandeling. EMS werd opgericht in 1936. Het heeft in EFTEC North America een bekende dochteronderneming. Moedermaatschappij is de Ernesta Holding.