Aandelen Enagas kopen

Wil je beleggen in Enagas aandelen? Op deze pagina kan je direct Enagas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Enagas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Enagas raadplegen. Enagas is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ENG.E.

Waar kan je Enagas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Enagas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Enagas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Enagas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Enagas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Enagas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Enagas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Enagas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Enagas

Enagas is een Spaans energiebedrijf en Europese TSO die het gasnet van het land bezet en ook exploiteert. Het is eigenaar van vier hervergassingsterminals voor vloeibaar aardgas in het land en specifiek in Huelva, Barcelona, Cartagena en Gijon. Enagas is ook in het bezit van de helft van de aandelen van BBG en is honderd procent eigenaar van Gascan.
Aandelen worden verhandeld als RNG op de beurs in Madrid, de plek waar ook het hoofdkantoor van Enagas is gevestigd. Enagas werd in 1972 opgericht en een bekende dochteronderneming is Enagas Transporte.